Resultaten voor gsm paradise bogaard

gsm paradise bogaard
Telefoonhoesjes en accessoires Telefoonhoesjes Paradise.
Afgelopen week hadden we bezoek van Tony Wyczynski ook wel bekend als DJ Tony Star of Sterretje uit het programma OhOh Cherso. Webwinkel van de maand! Telefoonhoesjes-Paradise.nl is webwinkel van de maand! Tweets by www.telefoonhoesjes-paradise.nl Volg ons. GSM Paradise Rijswijk TEL: 06 28798082. Winkelcentrum De Bogaard. Prins Johan Friso. 2284 DD Rijswijk.
GSM Paradise In de Bogaard bestaat 10 jaar! Haagmedia.
GSM Paradise In de Bogaard is gevestigd aan de Prins Johan Friso Promenade 23 in Rijswijk. De openingstijden zijn op maandag van 11.00-17.30 uur, op dinsdag en woensdag van 09.00-17.30 uur, op donderdag van 09.00-21.00 uur, op vrijdag van 09.00-17.30 uur, op zaterdag van 09.00-17.00 uur en elke eerste en laatste zondag van de maand van 12.00-17.00 uur.
iPhone, Samsung smartphone reparatie GSM Paradise.
GSM Paradise is gespecialiseerd in de reparatie van alle smartphones, tablets en andere mobiele apparaten. Over GSM Paradise. GSM Paradise is al ruim 11 jaar de marktleider op het gebied van smartphone reparaties. Sinds jaar en dag weet men ons in de regio Den Haag in te schakelen voor de reparatie van hun iPhone of Samsung Galaxy.
GSM Paradise smartphone reparatie / telefoon accessoires Winkelcentrum In de Bogaard Media Communicatie Rijswijk.
Bij GSM Paradise kunt u terecht voor reparaties aan uw mobiele telefoon geen onderzoekskosten. Tevens kunt u bij ons uw simlock laten verwijderen dit gebeurt allemaal waar u bij bent en met volledige garantie. Ook hebben wij een heel ruim assortiment aan accessoires voor uw mobiele telefoon.
GSM Paradise Zoetermeer Stadshart Zoetermeer.
Daarbij werkt deze specialist onder het motto No Cure No pay. Als GSM Paradise een reparatie uitvoert en het toestel blijkt achteraf niet naar behoren te functioneren, dan zijn er voor u geen kosten aan de reparatie verbonden. Daarbij rekent GSM-Paradise geen onderzoekskosten en worden veel van de reparaties direct uit gevoerd.
Gsm Paradise Startpagina Facebook.
Weer super fijn geholpen door de jongens in Zoetermeer echt top.iets met je telefoon ga altijd naar gsm paradise Zoetermeer echt super.en vriendelij ke jongens die je helpen denken altijd met je mee. 29 december 2017. Ik was bij de vestiging in Delft en die hebben me uitstekend geholpen met de reparatie van een iPhone 4 6. Scherp geprijsd en de nazorg was ook nog eens prima. Stijn Willem van t Land. 6 januari 2018. Medewerker was zo vriendelij k mij gratis te helpen en het probleem van mijn kapotte iPhone SE zeer snel te fixen. Sanne van Rijn. 19 oktober 2017. Wat een goede en zeer vriendelij ke service.: Beeld scherm van mn samsung7 zat los en een klein breukje nadat deze begin September was vervangen. Langs geweest in de bogaard en daar werd kosteloos een n ieuw scherm geplaatst.
GSM-Paradise KiyOh.
je bent 73 jaar en plots weigert je gsm dienst en ondanks allerlei aansporingen en gebruik van alle knopjes krijg je het niet voor elkaar, hij doet het niet meer. Dan natuurlijk naar GSM Paradise in de Boogaard en zie, plots leeft hij weer.

Contacteer ons