Resultaten voor zaalverhuur zoetermeer

zaalverhuur zoetermeer
Diner Partyboerderij het Wapen van Zoetermeer.
En dit alles in een eigen sfeervolle privé ruimte! VOOR ELKE GELEGENHEID EEN UNIEKE LOCATIE. Via de 360 foto's' kunt u onze zalen en terrassen bekijken. Kijk hier voor een impressie. Bekijk 360 fotos. Het Wapen van Zoetermeer. 2723 PA Zoetermeer.
Feestzaal huren Ayers Rock Zoetermeer.
Het is één van de meest bijzondere zaalhuurlocaties in Zoetermeer en omstreken. De Tasmaniëzaal beschikt over een eigen bar, een compleet uitgeruste muziek en lichtinstallatie, gratis wifi en een beamer. Daarnaast beschikt de ruimte over openstaande deuren naar ons terras, ideaal voor de rokers in het gezelschap.
Feestzaal huren Zoetermeer t Manneke Unieke locatie.
Feestzaal huren in Zoetermeer? Wilt u op een unieke, landelijk gelegen locatie vlakbij Zoetermeer een feestzaal huren? Maak kennis met t Manneke en laat u betoveren door deze sprookjesachtige plek. Wij bieden diverse feestzalen voor iedere gelegenheid, geschikt van 10 tot wel 250 personen.
Zaalverhuur Zoetermeer Release Dance Academy.
Selecteer een pagina. Voor zaalverhuur Zoetermeer moet u voor de leukste feestzaal bij Release zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feest zoals verjaardag, koperen, zilveren, gouden of diamanten bruiloft, familiereünie, kraamfeest of bedrijfsfeest. Wij zijn een erkende trouwlocatie voor de gemeente Zoetermeer.
Feestzaal in Zoetermeer? Alle feestzalen in Zoetermeer vind je op DNLS.
Informeer bij de feestzaal in Zoetermeer naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestzaal in Zoetermeer door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
Zaalverhuur Zoetermeer Restaurant/Hotel De Sniep.
Trouwen in de Sniep. De zalen bij de Sniep bieden projectiemogelijkheden met geluid en een aantal zalen zijn met elkaar te combineren tot één of meerdere grotere ruimtes. Zaalverhuur Zoetermeer, onze beschikbare zalen. Klik hier voor het overzicht van onze zalen.
Zaalverhuurder in Zoetermeer zaalverhuur-info.nl.
De 1 manier om de beste zaalverhuurders te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Zaalverhuurder in Zoetermeer. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een.
Huren van De Blokhut Schuilhut Producten A Z Inwoners Gemeente Zoetermeer.
U moet op de hoogte zijn van de Algemene gebruiksvoorwaarden Zoetermeer voor het gebruik van accommodaties met een sociaal en-of cultureel gebruiksdoel pdf. Wat moet ik meenemen? Bij het betalen van de huur neemt u mee.: U kunt alleen pinnen.
Arrangementen Happy Moose.
In deze zaal beschikt u over een eigen koffie-/theeautomaat en frisdrank. Uiteraard is WiFi beschikbaar en kunt u kosteloos gebruik maken van beamer en flipp-over. Ons terras met 235 zitplaatsen heeft een prachtig uitzicht over de Noord Aa-plas en is deels of geheel. af te huren voor een besloten gezelschap. 2016 Happy Moose Het Lange Land 20 2725 KZ Zoetermeer 079-8895838 info@happymoose.nl.
Zaalverhuur Zoetermeer De Leukste Feestzalen in Zoetermeer.
Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer. De leukste zaal huren. Sfeervolle zalen voor feesten, partijen, borrels en vergaderingen! 2B-Home Event Centre in Zoetermeer beschikt over 5 sfeervolle zalen, een gezellige bar en een mooie ontvangstruimte foyer. Alle zalen, de bar en de foyer beschikken over een modern klimaatsysteem, vloerverwarming en airconditioning.
Feestlocaties Zoetermeer 15 tot 250 p.p.
Feestlocaties Den Bosch. Wateenlocatie.nl is een website gericht op het bieden van een divers aanbod locaties. Van zaalverhuur voor gezellige zalen, feestlocaties voor de grotere feesten of vergaderlocaties door heel Nederland. Geen extra kosten voor tussenpersonen. Boek direct bij de locatie zelf.

Contacteer ons