Zoeken naar zaalverhuur zoetermeer

zaalverhuur zoetermeer
Lounge Danscafé 2ndfloor Home.
Bovenlangs 1 Stadshart Zoetermeer 079-7600036 info@2ndfloor.nl. Wilt u zelf een feest geven! U kunt bij ons al een verjaardag, bruiloft, bedrijfs en/of personeelsfeest geven vanaf 1995, p.p All in Kijk eens op de website: www.partyfactoryzoetermeer.nl Voor meer informatie bel 079-7600036 of mail naar: info@partyfactoryzoetermeer.nl.
Zaalverhuur in Zoetermeer nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in Zoetermeer. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Zoetermeer? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres. In ons brede aanbod vind je de perfecte locatie voor elke gelegenheid.
Huren van De Blokhut Schuilhut Producten A Z Inwoners Gemeente Zoetermeer.
U moet op de hoogte zijn van de Algemene gebruiksvoorwaarden Zoetermeer voor het gebruik van accommodaties met een sociaal en-of cultureel gebruiksdoel pdf. Wat moet ik meenemen? Bij het betalen van de huur neemt u mee.: U kunt alleen pinnen.
Verhuur.
In het Burgemeester Hoekstrapark te Zoetermeer is ons prachtige clubhuis te vinden. In de nabije omgeving is een winkelcentrum gelegen, dichtbij het openbaarvervoer en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Daarnaast zit je zo in het Balijbos, een mooi stuk natuur tussen Zoetermeer en Pijnacker.
Zaal huren in zoetermeer Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Zoetermeer. Zaal huren in Zoetermeer. Een zaal huren in Zoetermeer voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Zoetermeer. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Zoetermeer.
Zaal huren in Zoetermeer The Partyfactory Zoetermeer.
All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon! Een van de mooiste zalen van Zoetermeer voor max. 250 personen is ook los te huur. U kunt dan tot maximaal 01.00 uur s nachts door feesten en alles zelf managen. Al onze zalen zijn voorzien van geluid en licht apparatuur. Zaalhuur: 875, vrij/za/ incl.
Zaalverhuur Zoetermeer De Leukste Feestzalen in Zoetermeer.
Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer. De leukste zaal huren. Sfeervolle zalen voor feesten, partijen, borrels en vergaderingen! 2B-Home Event Centre in Zoetermeer beschikt over 5 sfeervolle zalen, een gezellige bar en een mooie ontvangstruimte foyer. Alle zalen, de bar en de foyer beschikken over een modern klimaatsysteem, vloerverwarming en airconditioning.
Zaal in Zoetermeer Zoeken op naam Telefoonboek.nl.
Meer over Zaal in Zoetermeer. Er zijn 3 mensen met de achternaam Zaal te vinden in Zoetermeer die een vermelding hebben in de Telefoongids. De afgelopen periode is hier niet heel vaak naar gezocht. In de buurt van Zoetermeer wonen 3 mensen met de achternaam Zaal.
Bijzondere feestzalen Zoetermeer DNLS.nl.
Zoetermeer heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
Feestzaal huren Ayers Rock Zoetermeer.
De Tasmani√ęzaal in Zoetermeer is een veelzijdige locatie, met mogelijkheden voor ieder evenement. U kunt door los huren van de zaal uw eigen partij organiseren. Hierbij kunt u ervoor kiezen of u de catering zelf wilt doen of dat wij de catering voor u verzorgen.
Feestje? De Blokhut.
Kan ik ook een zaal zonder catering huren? U kunt bij de Blokhut geen zaal los huren. Wij verzorgen altijd de catering. Er zijn veel mogelijkheden die wij bieden in verschillende prijsklasses. Hiernaast rekenen wij geen extra zaalhuur of schoonmaakkosten.

Contacteer ons