Resultaten voor medicijnen groothandel nederland

medicijnen groothandel nederland
Farmaceutische groothandel AHNetherlands.
Producten en diensten. Alliance Healthcare Nederland is een full service farmaceutische groothandel. Vanuit twee distributiecentra in s-Hertogenbosch en Meppel beleveren we in totaal meer dan 600 apotheken, zorginstellingen en ziekenhuizen door heel Nederland. De apotheken kunnen profiteren van onze internationale inkoopkracht.
Farmaceutische Groothandel-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Voor onze opdrachtgever, een farmaceutische groothandel in Eindhoven, zijn wij op zoek naar zeer nauwkeurige medewerkers voor het samenstellen van. Gesponsord vacature opslaan. Boots Apotheken Nederland 12 plaatsen. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare groothandel, Boots apotheek eigendomsapotheken, Alphega apotheek franchise formule, Alcura Apotheek new business.
Unipharma.nl Groothandel en Retail-organisatie voor Drogist en Apotheek.
U zoekt een groothandel met een compleet assortiment en een winkelformule, waarmee u de consument naar uw winkel trekt? UniPharma biedt u het meest complete assortiment drogisterij-artikelen, zelfzorggeneesmiddelen, gezondheidsproducten, natuurlijke cosmetica, biologische en functionele voeding. Dit in combinatie met marktonderscheidende winkelformules.
Welcome AHNetherlands.
Alphega Pharmacy ondersteunt meer dan 4.800 zelfstandige apotheken, verspreid over zeven landen Tsjechië, Frankrijk, Italië, Nederland, Rusland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk status: 31 maart 2014. Met de slogan Altijd dichtbij laat Alphega apotheek zien dat de zorg voor de klant verder gaat dan enkel het verstrekken van medicijnen.
Farmaceutische Groothandel-vacatures in Zuid Nederland, april 2018 Indeed.nl.
plaats, provincie of postcode. vacatures voor Farmaceutische Groothandel in Zuid Nederland., Mijn recente zoekopdrachten. Klantenservice Medewerker Thuisw. Horeca Medewerker Vlissingen. Domino Pizza Dordrecht. Huishoudelijke Hulp Amsterdam West. Filter results by.: Sorteer op: relevantie datum. Onbepaalde Tijd 2. Bepaalde Tijd 1.
Teva Nederland.
In Nederland zijn we de grootste leverancier van medicijnen: één op de vijf verpakkingen die de apotheek aan klanten levert is een product van Teva. Teva in Nederland is onderdeel van Teva Pharmaceutical Industries dat tot de tien grootste farmabedrijven ter wereld behoort.
NL Pharma Dé farmaceutische groothandel van NL.
In eerste instantie als groothandel van een groep apotheken op de Noord-West Veluwe, om vervolgens haar vleugels te spreiden over de rest van Nederland. Daarbij is zij niet volledig gesorteerd maar een zorgvuldig geselecteerd assortiment bestaande uit Nederlands spécialité, uniek generiek en medisch hulpmiddelen.
Medcor Pharmaceuticals Medcor Pharmaceuticals.
Betrouwbaar, Flexibel, Prijsgericht. Gedurende zeventien jaar, sinds haar oprichting in 2000, is Medcor Pharmaceuticals binnen Nederland uitgegroeid tot een betrouwbare groothandel van parallel geïmporteerde merkgeneesmiddelen. Daarnaast heeft Medcor Pharmaceuticals in de afgelopen jaren door haar exportactiviteiten een omvangrijke klantenkring weten op te bouwen binnen de Europese Unie.

Contacteer ons