Resultaten voor zalenverhuur zoetermeer

zalenverhuur zoetermeer
Zaalverhuur in Zoetermeer? DNLS.NL.
Bekijk snel de locaties in Zoetermeer voor uw vergadering, bedrijfsfeest, trouwfeest, ceremonie, receptie, congres of andere bijenkomsten. Uiteraard kunt u ook zoeken in de omgeving van Zoetermeer om zo wellicht de toplocatie te vinden voor uw zakelijke of particuliere bijeenkomst.
Zaalverhuurder in Zoetermeer zaalverhuur-info.nl.
Aan de rand van het centrum van Zoetermeer. Lokatie met eigen parkeerplaats, verschillende zalen en een a la carte restaurant. Verschillende mogelijkheden zoals. La Perla Zoetermeer. Ristorante la Perla is een gezellig restaurant voor diner, feesten, partijen, borrel of bruiloft.
Zaalverhuur in Zoetermeer The Partyfactory Zoetermeer.
All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon! Een van de mooiste zalen van Zoetermeer voor max. 250 personen is ook los te huur. U kunt dan tot maximaal 01.00 uur s nachts door feesten en alles zelf managen. Al onze zalen zijn voorzien van geluid en licht apparatuur.
Feestzaal huren Ayers Rock Zoetermeer.
Het is één van de meest bijzondere zaalhuurlocaties in Zoetermeer en omstreken. De Tasmaniëzaal beschikt over een eigen bar, een compleet uitgeruste muziek en lichtinstallatie, gratis wifi en een beamer. Daarnaast beschikt de ruimte over openstaande deuren naar ons terras, ideaal voor de rokers in het gezelschap.
Zaalverhuur Zoetermeer De Leukste Feestzalen in Zoetermeer.
Sfeervolle zalen voor feesten, partijen, borrels en vergaderingen! 2B-Home Event Centre in Zoetermeer beschikt over 5 sfeervolle zalen, een gezellige bar en een mooie ontvangstruimte foyer. Alle zalen, de bar en de foyer beschikken over een modern klimaatsysteem, vloerverwarming en airconditioning.
Bijzondere feestzalen Zoetermeer DNLS.nl.
Zoetermeer heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
Zaalverhuur in Zoetermeer nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
NH Zoetermeer is a atmospheric 4 star hotel and because of the location and ambiance the perfect location for your meetings. NH Zoetermeer is located within walking distance from the NS train station, the Randstadrail and close to the A12 highway.
Zaal huren Zoetermeer t Manneke Unieke locatie.
Wilt u binnenkort een zaal huren in Zoetermeer? Bijvoorbeeld omdat u een geschikte vergaderruimte zoekt, op een betoverende plek wilt trouwen of een andere reden voor een feestje heeft? Kies er dan voor om een zaal te huren nabij Zoetermeer bij t Manneke.
Zaalverhuur Zoetermeer Restaurant/Hotel De Sniep.
Zalenverhuur Zoetermeer biedt vele mogelijkheden.: Feesten in de Sniep. Vergaderen in de Sniep. Trouwen in de Sniep. De zalen bij de Sniep bieden projectiemogelijkheden met geluid en een aantal zalen zijn met elkaar te combineren tot één of meerdere grotere ruimtes.

Contacteer ons