Meer resultaten voor feestzaal zoetermeer

feestzaal zoetermeer
Feestzaal in Zoetermeer? Alle feestzalen in Zoetermeer vind je op DNLS.
Ook kunt u kiezen voor feestzaal in een boerderij of partycentrum. U heeft op DNLS dus snel een feestzaal in Zoetermeer gevonden voor uw feest. Bekijk alle locaties en vraag direct informatie op bij de feestzaal van uw keuze. Een feestzaal in Zoetermeer is snel gevonden op DNLS.
Feestzaal huren Zoetermeer t Manneke Unieke locatie.
Feestzaal huren in Zoetermeer? Wilt u op een unieke, landelijk gelegen locatie vlakbij Zoetermeer een feestzaal huren? Maak kennis met t Manneke en laat u betoveren door deze sprookjesachtige plek. Wij bieden diverse feestzalen voor iedere gelegenheid, geschikt van 10 tot wel 250 personen.
Feestzaal huren Ayers Rock Zoetermeer.
Het is één van de meest bijzondere zaalhuurlocaties in Zoetermeer en omstreken. De Tasmaniëzaal beschikt over een eigen bar, een compleet uitgeruste muziek en lichtinstallatie, gratis wifi en een beamer. Daarnaast beschikt de ruimte over openstaande deuren naar ons terras, ideaal voor de rokers in het gezelschap.
Zaalverhuur Zoetermeer Release Dance Academy.
Voor zaalverhuur Zoetermeer moet u voor de leukste feestzaal bij Release zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feest zoals verjaardag, koperen, zilveren, gouden of diamanten bruiloft, familiereünie, kraamfeest of bedrijfsfeest. Wij zijn een erkende trouwlocatie voor de gemeente Zoetermeer. Wij nemen die dag alle zorgen uit handen.
Partycentra in Zoetermeer Top Trouwlocaties.
Partycentra in Zoetermeer. Op zoek naar trouwlocaties in een partycentra of feestzaal in Zoetermeer? Door middel van Toptrouwlocaties.nl kunt u snel en eenvoudig trouwlocaties in partycentra vinden. Bekijk de trouwlocaties in partycentra en vraag bij de meest geschikte trouwlocaties direct informatie aan.
Zaalverhuur Zoetermeer De Leukste Feestzalen in Zoetermeer.
Feestzaal huren met eigen catering. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Prijzen pakketten en arrangementen. Dé locatie voor vereniging club. Verenigingen en clubs. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer.
Feestlocaties Zoetermeer 15 tot 250 p.p.
Het Witte Paard streeft ernaar om je avond tot in de puntjes te verzorgen! De feestzalen van het Witte Paard zijn bijzonder sfeervol ingericht, ieder met een uniek inrichting en eigen karakteristieken. De grootste feestzaal biedt ruimte voor een gezelschap rond de 300 gasten, maar niet getreurd!
Zaal huren in Zoetermeer The Partyfactory Zoetermeer.
All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon! Een van de mooiste zalen van Zoetermeer voor max. 250 personen is ook los te huur. U kunt dan tot maximaal 01.00 uur s nachts door feesten en alles zelf managen. Al onze zalen zijn voorzien van geluid en licht apparatuur.
Feestzaal Zoetermeer Restaurant AA-Zicht.
Dat verdient een feestje! Reserveer vandaag nog onze feestzaal in Zoetermeer en wees verzekerd van een onvergetelijk feest. Hoe ziet de feestzaal in Zoetermeer eruit? Onze salon beschikt over een bar, terras, garderobe en is geschikt voor maximaal 150 gasten.
Zaalverhuurder in Zoetermeer zaalverhuur-info.nl.
Afmeting ongeveer 85m, x 55, m Deze is te huur per uur 1250, per dag deel 4u 40, per dag 8u 70., 2B-Home Event Centre Zoetermeer. 2B-Home Event Centre is dé perfecte locatie om al uw wensen uit te laten komen.

Contacteer ons