Zoeken naar feestzaal zoetermeer

feestzaal zoetermeer
Feestzaal huren Zoetermeer t Manneke Unieke locatie.
Let op: wij verzorgen uw evenement volledig, het is daarom niet mogelijk een feestzaal kaal te huren en zelf de catering te organiseren. Feestzalen in Zoetermeer voor allerlei gelegenheden. T Manneke biedt diverse feestzalen in Zoetermeer, geschikt voor allerlei feestelijke gelegenheden.
Bijzondere feestzalen Zoetermeer DNLS.nl.
Zoetermeer heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
Zaal huren in Zoetermeer The Partyfactory Zoetermeer.
All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon! Een van de mooiste zalen van Zoetermeer voor max. 250 personen is ook los te huur. U kunt dan tot maximaal 01.00 uur s nachts door feesten en alles zelf managen. Al onze zalen zijn voorzien van geluid en licht apparatuur.
Zaalverhuurder in Zoetermeer zaalverhuur-info.nl.
Afmeting ongeveer 85m, x 55, m Deze is te huur per uur 1250, per dag deel 4u 40, per dag 8u 70., 2B-Home Event Centre Zoetermeer. 2B-Home Event Centre is dé perfecte locatie om al uw wensen uit te laten komen.
Feestzaal huren Ayers Rock Zoetermeer.
De Tasmani√ęzaal in Zoetermeer is een veelzijdige locatie, met mogelijkheden voor ieder evenement. U kunt door los huren van de zaal uw eigen partij organiseren. Hierbij kunt u ervoor kiezen of u de catering zelf wilt doen of dat wij de catering voor u verzorgen.
The Partyfactory Zoetermeer All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon!
All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon! Welkom bij The Partyfactory Zoetermeer. The Partyfactory Zoetermeer is een van de mooiste partycentra in Zoetermeer en omstreken en kenmerkt zich door haar bijzondere thematische karakter. Kleinschalig, warm, exclusief en eigentijdse dienstverlening is waar wij voor staan.
Arrangementen Happy Moose.
Happy Moosezaal / Feestzaal is zeer geschikt voor een bedrijfsfeest, bruiloft, BBQ of presentatie. Zaal op de eerste etage onder het schuine dak met een inpandig balkon en prachtig uitzicht over de. Deze zaal is zeer geschikt voor gezelschappen tot 50 personen voor een borrel, buffet. of diner met familie en vrienden. Happy Moose restaurant 125m2. Het restaurant op de begane grond is exclusief af te huren voor een besloten gezelschap. Noord Aa-zaal / Vergaderzaal 130m2. De Noord Aa-zaal op de eerste verdieping is speciaal ingericht voor een vergadering, workshop, cursus of presentatie. In deze zaal beschikt u over een eigen koffie-/theeautomaat en frisdrank. Uiteraard is WiFi beschikbaar en kunt u kosteloos gebruik maken van beamer en flipp-over. Ons terras met 235 zitplaatsen heeft een prachtig uitzicht over de Noord Aa-plas en is deels of geheel. af te huren voor een besloten gezelschap. 2016 Happy Moose Het Lange Land 20 2725 KZ Zoetermeer 079-8895838 info@happymoose.nl.
Zaal huren in zoetermeer Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Zoetermeer voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Zoetermeer. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Zoetermeer. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie.
Zalenoverzicht Dekker Zoetermeer. De feestlocatie van Zuid Holland.
Een ontdekkingstocht voert u van zaal naar zaal. Dekker Zoetermeer herbergt maar liefst 13 conferentiezalen tot maximaal 400 personen. In combinatie met de diverse feestzalen kunnen wij gelijktijdig 1000 personen ontvangen. Maar uiteraard zijn kleinere gezelschappen ook van harte welkom.

Contacteer ons