Resultaten voor feestzaal zoetermeer

feestzaal zoetermeer
Bijzondere feestzalen Zoetermeer DNLS.nl.
Zoetermeer heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
Feestzaal huren Ayers Rock Zoetermeer.
Het is één van de meest bijzondere zaalhuurlocaties in Zoetermeer en omstreken. De Tasmaniëzaal beschikt over een eigen bar, een compleet uitgeruste muziek en lichtinstallatie, gratis wifi en een beamer. Daarnaast beschikt de ruimte over openstaande deuren naar ons terras, ideaal voor de rokers in het gezelschap.
Zaalverhuur Zoetermeer De Leukste Feestzalen in Zoetermeer.
Feestzaal huren met eigen catering. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Prijzen pakketten en arrangementen. Dé locatie voor vereniging club. Verenigingen en clubs. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer.
Zaalverhuurder in Zoetermeer zaalverhuur-info.nl.
Afmeting ongeveer 85m, x 55, m Deze is te huur per uur 1250, per dag deel 4u 40, per dag 8u 70., 2B-Home Event Centre Zoetermeer. 2B-Home Event Centre is dé perfecte locatie om al uw wensen uit te laten komen.
Zaal huren in Zoetermeer The Partyfactory Zoetermeer.
All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon! Een van de mooiste zalen van Zoetermeer voor max. 250 personen is ook los te huur. U kunt dan tot maximaal 01.00 uur s nachts door feesten en alles zelf managen. Al onze zalen zijn voorzien van geluid en licht apparatuur.
Partycentrum Business Center Zoetermeer.
Feestzaal huren met eigen catering. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Prijzen pakketten en arrangementen. Dé locatie voor vereniging club. Verenigingen en clubs. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Erkende trouwlocatie in Zoetermeer.
Feestzaal huren Zoetermeer t Manneke Unieke locatie.
Feestzaal huren in Zoetermeer? Wilt u op een unieke, landelijk gelegen locatie vlakbij Zoetermeer een feestzaal huren? Maak kennis met t Manneke en laat u betoveren door deze sprookjesachtige plek. Wij bieden diverse feestzalen voor iedere gelegenheid, geschikt van 10 tot wel 250 personen.
Zaal huren in zoetermeer Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Zoetermeer voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Zoetermeer. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Zoetermeer. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie.
The Partyfactory Zoetermeer All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon!
All-inclusive feestvieren vanaf 1995, per persoon! Welkom bij The Partyfactory Zoetermeer. The Partyfactory Zoetermeer is een van de mooiste partycentra in Zoetermeer en omstreken en kenmerkt zich door haar bijzondere thematische karakter. Kleinschalig, warm, exclusief en eigentijdse dienstverlening is waar wij voor staan.
Feestlocaties Zoetermeer 15 tot 250 p.p.
Het Witte Paard streeft ernaar om je avond tot in de puntjes te verzorgen! De feestzalen van het Witte Paard zijn bijzonder sfeervol ingericht, ieder met een uniek inrichting en eigen karakteristieken. De grootste feestzaal biedt ruimte voor een gezelschap rond de 300 gasten, maar niet getreurd!

Contacteer ons