Op zoek naar feestzaal huren zoetermeer?

feestzaal huren zoetermeer
Zaalverhuur Zoetermeer De Leukste Feestzalen in Zoetermeer.
Feestzaal huren met eigen catering. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Prijzen pakketten en arrangementen. Dé locatie voor vereniging club. Verenigingen en clubs. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Alvast even binnenkijken 3D-tour. Open middag en avond. Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer.
Bijzondere feestzalen Zoetermeer DNLS.nl.
Zoetermeer heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
Zaalverhuurder in Zoetermeer zaalverhuur-info.nl.
De 1 manier om de beste zaalverhuurders te vinden in jouw regio. Kaart weergeven Zaalverhuurder in Zoetermeer. Het Nutshuis is gevestigd in de voormalige Nutsspaarbank en kent nog vele originele details. U kunt bij ons terecht voor het huren van zalen maar ook als bezoeker van een.
Zaal huren in zoetermeer Zaalhuren.net.
Een zaal huren in Zoetermeer voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Zoetermeer. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Zoetermeer. Van een gezellige feestzaal tot een zakelijke vergaderlocatie.
Feestzaal huren Ayers Rock Zoetermeer.
Huren inclusief of exclusief catering mogelijk. Wilt u dat wij contact met u opnemen omtrent de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in via onderstaande knop. Vraag informatie aan. Download hier het klimreglement. Volg Ayers Rock, mates! Ayers Rock Zoetermeer. 2717 AX Zoetermeer.
Zaal huren Zoetermeer t Manneke Unieke locatie.
Wilt u binnenkort een zaal huren in Zoetermeer? Bijvoorbeeld omdat u een geschikte vergaderruimte zoekt, op een betoverende plek wilt trouwen of een andere reden voor een feestje heeft? Kies er dan voor om een zaal te huren nabij Zoetermeer bij t Manneke.
Zaalverhuur Zoetermeer Restaurant/Hotel De Sniep.
Welkom bij De Sniep. Restaurant en Hotel de Sniep in Zoetermeer is een ideale locatie voor verjaardagen, bedrijfslunches, presentaties, borrels, grote diners en privéfeesten. De Sniep heeft verschillende zalen die u kunt huren voor een feest, receptie of private dining.
Zaal huren in Zoetermeer The Partyfactory Zoetermeer.
Wanneer u extra meubilair wilt, huren wij dit zelf in. Rode loper incl. buiten vuurpotten: 3750., Borden/bestek vuil retour: 150, per persoon. Kleedkamer: 150, per avond. Licht/geluidstechnicus / DJ: 200, per avond 35, uur. Glaswerk: 050, per persoon. Bediening / barkeeper: 2950, p.p.p.u. Extra garderobe: 50., Schoonmaak 2 personen á 55, per uur. Statafels lounge gerokt: 20, per stuk. Nootjes/zoutjes: 450, per statafel. Warme hapjes: 085, per stuk. Kijk hier voor alle buffetten! Klik hier voor een zaal impressie! Alle prijzen op de site zijn exclusief de standaard facilitaire kosten/Buma Stemra van. 100, per avond. Besteding per avond moet minimaal 1000, zijn, incl. Catering op locatie. Moderne feestlocatie in Lelystad. Luxe feestlocatie in Zoetermeer.
Feestlocaties Zoetermeer 15 tot 250 p.p.
De feestzalen van het Witte Paard zijn bijzonder sfeervol ingericht, ieder met een uniek inrichting en eigen karakteristieken. De grootste feestzaal biedt ruimte voor een gezelschap rond de 300 gasten, maar niet getreurd! Wanneer je een groter gezelschap wilt ontvangen op je feest, is er ook de mogelijkheid om twee zalen samen te voegen.

Contacteer ons