Resultaten voor gsm paradise bogaard rijswijk

gsm paradise bogaard rijswijk
Gsm Paradise Startpagina Facebook.
Weer super fijn geholpen door de jongens in Zoetermeer echt top.iets met je telefoon ga altijd naar gsm paradise Zoetermeer echt super.en vriendelij ke jongens die je helpen denken altijd met je mee. 29 december 2017. Ik was bij de vestiging in Delft en die hebben me uitstekend geholpen met de reparatie van een iPhone 4 6. Scherp geprijsd en de nazorg was ook nog eens prima. Stijn Willem van t Land. 6 januari 2018. Medewerker was zo vriendelij k mij gratis te helpen en het probleem van mijn kapotte iPhone SE zeer snel te fixen. Sanne van Rijn. 19 oktober 2017. Wat een goede en zeer vriendelij ke service.: Beeld scherm van mn samsung7 zat los en een klein breukje nadat deze begin September was vervangen. Langs geweest in de bogaard en daar werd kosteloos een n ieuw scherm geplaatst. Super blij mee! Kindjes ook blij die mochten beide een spinner uitzoeken! 26 oktober 2017. Van de week heb ik mijn iPhone 7plus scherm laten vervangen in Rijswijk en ze hebben hem weer top afgeleverd.
GSM-Paradise.nl Telefoonhoesjes Paradise.
Afgelopen week hadden we bezoek van Tony Wyczynski ook wel bekend als DJ Tony Star of Sterretje uit het programma OhOh Cherso. Webwinkel van de maand! Telefoonhoesjes-Paradise.nl is webwinkel van de maand! Tweets by www.telefoonhoesjes-paradise.nl Volg ons. GSM Paradise Rijswijk TEL: 06 28798082. Winkelcentrum De Bogaard.
iPhone, Samsung smartphone reparatie GSM Paradise.
GSM Paradise is al ruim 11 jaar de marktleider op het gebied van smartphone reparaties. Sinds jaar en dag weet men ons in de regio Den Haag in te schakelen voor de reparatie van hun iPhone of Samsung Galaxy. GSM Paradise beschikt over filialen in Rijswijk, Zoetermeer en Delft, waar u gewoon binnen kunt lopen.
GSM Paradise smartphone reparatie / telefoon accessoires Winkelcentrum In de Bogaard Media Communicatie Rijswijk.
2284 DE Rijswijk. Branche: smartphone reparatie / telefoon accessoires. T: 06 287 980 82. Bij GSM Paradise kunt u terecht voor reparaties aan uw mobiele telefoon geen onderzoekskosten. Tevens kunt u bij ons uw simlock laten verwijderen dit gebeurt allemaal waar u bij bent en met volledige garantie.
Gegevens overzetten telefoon GSM-Paradise Rijswijk YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Published on Jan 7, 2015. Zet gemakkelijk je gegevens over van je oude mobiel naar je nieuwe smartphone bij GSM Paradise Rijswijk Winkelcentrum in de Bogaard kijk op: http//bit.ly/1BLedST: of op http//gsm-paradise.nl.:
GSM-Paradise KiyOh.
Ik ben onwijs goed geholpen bij dit bedrijf in Rijswijk nadat een ander bedrijf mijn telefoon niet naar behoren had gemaakt. Mijn telefoon was super snel gemaakt een echte aanrader. Gepubliceerd op: 26/10/2017. Vervangen van een iPhone 6s scherm. je bent 73 jaar en plots weigert je gsm dienst en ondanks allerlei aansporingen en gebruik van alle knopjes krijg je het niet voor elkaar, hij doet het niet meer. Dan natuurlijk naar GSM Paradise in de Boogaard en zie, plots leeft hij weer.
GSM Paradise In de Bogaard bestaat 10 jaar! Haagmedia.
GSM Paradise In de Bogaard is gevestigd aan de Prins Johan Friso Promenade 23 in Rijswijk. De openingstijden zijn op maandag van 11.00-17.30 uur, op dinsdag en woensdag van 09.00-17.30 uur, op donderdag van 09.00-21.00 uur, op vrijdag van 09.00-17.30 uur, op zaterdag van 09.00-17.00 uur en elke eerste en laatste zondag van de maand van 12.00-17.00 uur.

Contacteer ons