Zoeken naar rolschaatsbaan den haag

rolschaatsbaan den haag
VRIJ ROLSCHAATSEN WEER TERUG IN HET HAAGSE ZUIDERPARK Heel Den Haag Sport.
Heel Den Haag Sport. Facebook Twitter Instagram. VRIJ ROLSCHAATSEN WEER TERUG IN HET HAAGSE ZUIDERPARK. Ooit kwamen er honderden Hagenaars of Hagenezen naar rolschaatsbaan Zuiderpark om op de rolschaatsbaan rondjes te rijden. Om zich te vermaken. Maar dat is alweer héél lang geleden.
EHRC MARATHON ROLHOCKEY.
Dé indoorrolschaatsbaan / rollerdisco van Nederland! Skate Fever.
SKATE FEVER IS DÉ INDOORROLSCHAATSBAAN / ROLLERDISCO VAN NEDERLAND! IEDEREEN IS BIJ ONS VAN HARTE WELKOM OM TE ROLLEN: KIND, TIENER OF VOLWASSEN. EN MET EEN RUIM VLOEROPPERVLAK, SPETTERENDE LICHTEFFECTEN EN SWINGENDE MUZIEK IS STILSTAAN VOOR ALLE LEEFTIJDEN ONMOGELIJK. ROLSCHAATSEN IS WEER HELEMAAL TERUG VAN WEGGEWEEST.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
EHRC MARATHON ROLHOCKEY.
Gratis rolschaatsen in het Zuiderpark vanaf 11 mei 2016!
Tijd om hier verandering in te brengen! Vanaf woensdag 11 mei 2016 tot en met woensdag 28 september 2016 gaat de rolschaatsbaan in het Zuiderpark weer open. Iedereen die het leuk vindt kan in deze periode op woensdagmiddag rolschaatsen van 13.30 tot en met 16.00 onder toezicht van deskundigen. Ook is het mogelijk om rolschaatsen te huren en zijn er rolschaatsklassen, rolhockey activiteiten en is er kunstrijden. Er zijn kleedkamers beschikbaar en gratis parkeerplaatsen. Om het project Vrij rolschaatsen in het Zuiderpark mogelijk te maken, werkt sportvereniging EHRC Marathon samen met de onderwijsinstellingen ROC Mondriaan en de Haagse Hogeschool. Klik hier voor meer informatie! Wat is jouw leukste ervaring met rolschaatsen? Deel het met ons in een reactie! 2054 getoond, 302 bekeken. Geef een reactie Post navigation. Zaterdag 7 mei: Poëzie bij Dichter Bij Den Engel Cinéma Arabe: twee films uit de Arabische wereld op zaterdag 7 mei. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Bouw Sportcampus Zuiderpark begint aanstaande donderdag. Alles over de nieuwe Sportcampus Den Haag Zuiderpark.
Skatepark Sweatshop.
Skatepark Sweatshop is dé plek in Den Haag in omstreken waar de rolsport het beste tot zijn recht komt. Voor jong en oud, beginner en expert is er voldoende ruimte voor uitdaging en creativiteit in de skatehal van een vierkante kilometer.
Den Haag FM Rolschaatsen.
11 mei 2016. Tag Den Haag, EHRC Marathon, Rolschaatsen. Categorie: Cultuur, Met audio, Met video. Vrij rolschaatsen in het Zuiderpark. Ooit kwamen er honderden Hagenaars naar de rolschaatsbaan Zuiderpark om hun rondjes te rijden. Komende maanden kan dat o lees meer.

Contacteer ons