Zoeken naar openingstijden zwembad zuiderpark

openingstijden zwembad zuiderpark
Den Haag Openingstijden zwembad de Waterthor.
Tijdens de zomervakantie is het zwembad gesloten van 14 juli tot en met 4 augustus. Zwembad Overbosch is open van 5 tot en met 26 augustus. Bekijk de openingstijden. Openingstijden zwembad de Waterthor in de zomervakantie. Op maandag 27 augustus heeft het zwembad gewijzigde openingstijden.
Den Haag Openingstijden zwembad het Zuiderpark.
Zwembad het Zuiderpark. Openingstijden zwembad het Zuiderpark. In zwembad het Zuiderpark kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Bekijk de tijden per activiteit. Een zwempas is verplicht. Zwembad gesloten in de zomervakantie. Tijdens de zomervakantie van 14 juli tot en met 26 augustus 2018 is zwembad het Zuiderpark gesloten.
Zwembad Zuiderpark Zwembad Zuiderpark Kidsproof Den Haag.
Durf jij in de wildwaterbaan? In het recreatiezwembad Zuiderpark is voor iedereen wat te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een glijbaan, een wildwaterbaan en een Turks stoombad. Het recreatiebad is alle dagen extra verwarmd. Het water van de andere zwembaden wordt op woensdag extra verwarmd. Naast vrij zwemmen is het hier ook mogelijk om op woensdag, vrijdag en zondag met het gezin te komen zwemmen! Ben je tussen de zes maanden en drie jaar? Kom dan teddybeerzwemmen en wen op een speelse manier aan het water! Doe de oefeningen en krijg uiteindelijk een teddybeercertificaat! Alle informatie over het zwembad en de activiteiten vind je op de website via onderstaande link! Tip: Leren zwemmen kan ook in dit zwembad! Kijk voor meer informatie bij de cateogrie Clubjes! Tip: Bekijk ons complete overzicht van zwembaden in en rond Den Haag! Deel deze tip. Drooglever Fortuynweg 59. 2533 SP Den Haag. Tel: Toon telefoonnummer. Naar de website. Vrij zwemmen: elke dag, zie de website voor specifieke tijden. Gezinszwemmen: woensdagochtend 8 13 uur, vrijdagavond 18.30 21.45 uur en zondag 9 13 uur. Teddybeerzwemmen: dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 11.15 uur. Zie website voor actuele openingstijden.
Zwembad het Zuiderpark Den Haag informatie, foto's, reviews en meer Fijnuit.nl.
Zwembad het Zuiderpark. 2.5 / 5 6 recensies. In recreatiezwembad het Zuiderpark is voor iedereen wat te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een glijbaan, een wildwaterbaan en een Turks stoombad. Populairste zwembaden in Den Haag. Bekijk de Openingstijden. 12.00 tot 21.00 uur.
Den Haag Zwembad het Zuiderpark.
Bent u benieuwd hoe het zwembad er van binnen uit ziet? Bekijk het zwembad Virtuele tour zwembad. Adres en informatie. Extra informatie over het zwembad, onder meer over de locatie, toegankelijkheid, garderobe, verwarmd zwemwater en de huisregels. Lees verder Adres en meer informatie zwembad Het Zuiderpark.
Den Haag Informatie zwembad het Zuiderpark.
Heeft u tijdens het sporten te maken met bijvoorbeeld seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, belediging, bedreiging of mishandeling? Dan kunt u terecht bij het Vertrouwenspunt Sport van NOCNSF. Zie ook: Openingstijden zwembad het Zuiderpark. Gepubliceerd: 31 oktober 2017 Laatste wijziging: 2 juli 2018.
Openingstijden.
Henriette Roland Holstweg, Zuiderpark Den Haag. Van september tot mei geopend op zondag van 10.00 tot 12.00 uur. Zwembad De Waterthor. Thorbeckelaan 350, Den Haag. 19.15 20.00 uur Diploma's' A, B en C, b revetten 1 t/m 3. 20.00 20.45 uur Brevetten 3 t/m 6, certificaten Brons, Zilver, Goud.
Zwembad Den Haag Zuiderpark, Den Haag DagjeWeg.NL 6 reviews DagjeWeg.NL.
Bezoekers geven Zwembad Zuiderpark een 48., Lees de 6 reviews over Zwembad Zuiderpark. Het hele jaar open let op de openingsdagen. Van 0700: uur tot 2145: uur. Meestal geopend op.: Openingstijden verschillen per dag. Bekijk de website van het zwembad voor een actueel overzicht van de openingstijden.
Zwemmen in het Zuiderpark niet fijn Omroep West.

Contacteer ons